VI FÖREGÅR MED GOTT EXEMPEL

Avloppsjouren är en av de ledande entreprenörerna i södra Sverige inom vatten & avlopp. Med kompetent och välutrustad personal är vi snabba på plats; året runt, dygnet runt.

OM AVLOPPSJOUREN

Avloppsjouren arbetar i VA-branschen (Vatten och avlopp) och är som leverantör en naturlig del av samhällets infrastruktur. Vi erbjuder tjänster till industrin, bostäder, och våra gatuvägnät. Vi skapar trygghet, tar total­ansvar för hela arbetet med en välfungerande organisation bestående av rutinerade operatörer, arbetsledare och säkerhetsrådgivare. Vi har ett nära samarbete med våra kunder; industrier, fastighets­bolag, bostadsrättsföreningar och villaägare i södra Sverige. Vår strävan är att alltid vara snabbt på plats, göra ett professionellt och seriöst arbete samt erbjuda god service.

NÅGRA AV VÅRA UPPDRAGSGIVARE

Till våra stora uppdragsgivare räknar vi HelsingborgsHem, där vi sköter driften av avloppsnätet. Security Assistance, G4S och YIT är andra företag där vi åtgärdar alla driftstörningar. Vi har också utfört flera reliningsarbeten för Region Skåne. Kvalitetsinriktning och miljötänkande är självklart för oss – och alla våra kunder.

Välkommen till AVLOPPSJOUREN!

TILLGÄNGLIGHET

MÅNDAG – SÖNDAG

 24 timmar om dygnet (24/7)