• Emil publicerade en uppdatering 3 år, 4 månader sedan

    Du har väl kikat på våra nya videor i 3D 1080p (Full HD) på våra olika reliningsmetoder? Om inte så kan du göra det genom att klicka här. Relining / Rörinfodring blir allt vanligare och är ett väldigt tidsbesparande & kostnadseffektivt alternativ för att slippa total renovering av fastigheten då man oftast slipper bila upp och blottlägga rören och kan oftast rörinfodra från “brunn” till “brunn”.

    Enkelt uttryckt nya rör inuti de gamla rören, med hjälp av spray lining (sprut relining) eller strumpa indränkt i härdplast / epoxy som man sedan antingen point linar (punkt lagar) precis där det behövs genom att leda strumpan till det specifika området som behöver lagas och sedan blåsa upp den med tryckluft. Man kan även använda den oslagbara tekniken kallad long lining genom att skjuta strumpan längre sträckor från punkt A till B. Gemensamt för point lining och long lining är att när man väl blåst upp eller skjutit upp strumpan så låter man sedan trycket vara kvar tills härdplasten har torkat & samma hållbara resultat (upp till 60 år förlängd livslängd där det är relinat). Härdningstid varierar beroende på vilken typ av våra reliningsmetoder man har använt. Våra reliningstekniker försöker alltid skynda på processen så mycket som möjligt för att avloppssystemet ska kunna användas igen snarast.

    Vår reliningsansvarige kommer givetvis ut och kollar på jobbet och ger dig kostnadsfri offert och tar fram lämpligast reliningsmetod för just din fastighet.

    Verkar relining lämpligt för din fastighet eller om du har fler frågor så tveka inte att kontakta oss, vi har öppen kundtjänst 24 timmar om dygnet.

    Ha en fortsatt trevlig kväll! 🙂