• Bilar redo i varje stor stad i syd Sverige
  • inspektionsfilmning
  • Mycket bättre att underhålla dina rör än att vänta!
  • Fordon bilar spolningssläp högtryckssläp reliningsjouren

Spolarna på Avloppsjouren har avloppsjour 24 timmar om dygnet!

Inga problem! Våra rörmokare hjälper dig – Vi har jour dygnet runt!

Oftast uppstår akuta ledningsproblem eller stopp i avloppet efter arbetstid, under helger och på kvällar.

Därför har spolarna på Avloppsjouren jour dygnet runt!

Stopp i avloppet i köket eller på toaletten, rör som slammat eller växt igen, frusit sönder eller på annat sätt havererat, kan ge vattenskador, som är svåra och dyra att åtgärda.

Här är några av de vanligaste problemen, samt tips på hur man kan undvika dem.

Ring oss dygnet runt, direkt när skadan uppstått eller när du märker att vattnet inte rinner undan som det ska! Våra jourbilar är alltid snabbt på plats för att stoppa skadan och åtgärda avloppsproblemen. Eller ännu hellre: Ring för att förebygga. Det blir billigast och skapar trygghet i ditt boende.

Genom att spolarna på avloppsjouren underhåller avloppet och spolar avloppsrören på rätt sätt så minskar du risken att råka ut för akut avloppsstopp. Ett fel som inte åtgärdas i tid kan leda till stora kostnader och öka problemen med fuktskador i samband med läckage i fastigheten.

Du kan alltid vara säker på att få rätt hjälp oavsett tid på dygnet när du ringer till oss. Vi arbetar i stora städer som Malmö och Helsingborg men även i hela Skåne.

Vill du veta mer om vad du ej bör slänga ner i ditt avlopp? Klicka här.


Avloppsstopp avlägsnas med högtryck

Ett annat vanligt uppdrag är renspolning av igensatta avloppsledningar. Även här använder vi högtrycksspolning, vatten med högtryck, som avlägsnar avlagringar och andra hinder som orsakar stopp i avloppet. Arbetsmetoden bygger på en teknik som skonar miljön, eftersom ansvaret för vår miljö blir allt mer väsentligt. Miljöfrågorna uppmärksammas mer och mer och sätts i fokus inom såväl förebyggande verksamhet som vid insats och sanering.

OBS! Det är viktigt att tänka på att inte alla stopp går att lösa med högtrycksspolning/villaspolning i alla fall, men de flesta. Ibland så kan rötter ha letat sig in i ditt avlopp och då behöver du göra en så kallad mekanisk rörrensning även kallat fräsning. Läs mer

Vid akuta stopp i avloppet så var vänlig och ring på vårt jour nummer som är bemannad dygnet runt på 0760-800 800

Vid vanliga ärenden eller frågor så går det även bra att mejla vår kundservice på order@avloppsjouren.se

* För att få rotavdrag måste du som beställare vara ägare av fastigheten samt ange fastighetsbeteckning och ägares personnummer vid beställning. För mer information se www.skatteverket.se