Akuta Situationer

BEHÖVER DU AKUT HJÄLP?

Inga problem! Våra rörmokare hjälper dig – Vi har jour dygnet runt!

Oftast uppstår akuta ledningsproblem eller stopp i avloppet efter arbetstid, under helger och på kvällar.

Därför har vi på Avloppsjouren jour dygnet runt!

Stopp i avloppet i köket eller på toaletten, rör som slammat eller växt igen, frusit sönder eller på annat sätt havererat, kan ge vattenskador, som är svåra och dyra att åtgärda.

Här är några av de vanligaste problemen, samt tips på hur man kan undvika dem.

STOPP I AVLOPPET?

Ring oss dygnet runt, direkt när skadan uppstått eller när du märker att vattnet inte rinner undan som det ska! Våra jourbilar är alltid snabbt på plats för att stoppa skadan och åtgärda avloppsproblemen. Eller ännu hellre: Ring för att förebygga. Det blir billigast och skapar trygghet i ditt boende.

Genom att underhålla avloppet och spola avloppsrören på rätt sätt minskar du risken att råka ut för akut avloppsstopp. Ett fel som inte åtgärdas i tid kan leda till stora kostnader och öka problemen med fuktskador i samband med läckage i fastigheten.

Du kan alltid vara säker på att få rätt hjälp oavsett tid på dygnet när du ringer till oss. Vi arbetar i stora städer som Malmö och Helsingborg men även i hela Skåne.

Du når oss enkelt på samma telefonnummer dagtid som kvällstid.

NÅGRA FLER FRÅGOR?

99%

Är du inte helt hundra på ifall du har fått ett stopp i ditt avlopp? Vi har jour dygnet runt och är alltid redo att köra ut på direkten, så tveka inte att kontakta oss längre ner på denna sida ifall du är osäker på din vatten- och avloppssituation. Klicka gärna på knappen nedanför för svaren på de vanligaste frågorna.

Frågor & Svar

Kontakta Oss

Skicka E-Post Till Oss

Ditt Namn *

Din E-Post *

Ämne

Ditt Meddelande

Vid brådskande ärenden så var vänlig och ring in till oss på 0760-800 800 för att komma i kontakt med oss så fort som möjligt. Vi svarar vanligtvis kontaktformulär & e-post inom 24 timmar.

Jag förstår, mitt ärende är inte brådskande