Serviceavtal

Minska risken för akuta stopp i avloppet – Inget avloppssystem i världen är underhållsfritt.

Så funkar Serviceavtalet

Ett avtal löper över fem år och debiteras som en fast månadsavgift per lägenhet. Det ger dig kontroll över kostnaderna. Samtliga tre serviceavtal har en grundläggande service med underhållsspolning av hela fastigheten samt rörinspektion av utvalda delar av huvudledningen.

Vill du veta mer om våra serviceavtal är du välkomna att kontakta oss så hjälper någon av våra duktiga säljare er på bästa sätt med rätt avtal för er bostadsrättsförening.

Välj ett långsiktigt underhåll av avloppet

Teckna ett serviceavtal så minskar du risken för dyra akuta åtgärder. Vi sätter vi oss in i ditt avlopp och arbetar förebyggande med en tydlig underhållsplan. Känn dig trygg med att vi tar ansvar hela vägen från planering till genomförande.
Skapa en bekymmersfri och trygg vardag i bostadsrättföreningen med hjälp av serviceavtal. Med ett serviceavtal från Avloppsjouren blir ditt avloppsystem rätt underhållen och får en längre livslängd. Ett välskött avloppsystem blir dessutom mer kostnadseffektivt och minskar risken för akuta åtgärder.

Vi vill att det ska vara enkelt för dig som ansvarar för underhållsarbetet i BRF: en. Vi har ett fast nummer som du når oss på dygnet runt året runt och självklart använder vi oss av legitimerad personal.

 

Avloppsjouren informerar styrelsen

Vid byte av styrelse i bostadsrättföreningar är det vanligt att viktig information kring avloppet ”faller mellan stolarna”. Vad är egentligen gjort med avloppet? Är någon del relinad? När underhållsspolades avloppet senast?

Om du anlitar Avloppsjouren uppstår aldrig några frågetecken – vi loggar allt som utförs i vårt ärendehanteringsprogram med lägenhetsnummer. Dessutom sparar vi alla eventuella filmer av fastighetens avloppssystem.

 

Trygghet i fastigheten

Vi tycker det är självklart att ditt avlopp ska fungera så smidigt som möjligt. Utan jobbiga stopp och dyra reparationer. Hos Avloppsjouren kan du alltid lita på att vi har den rätta kompetensen och att vi tar totalansvar – både för akuta problem och långsiktigt underhållsarbete.

Service 24h om dygnet

Alltid snabbt på plats

Fast pris på alla våra jobb

Kompetenta medarbetare

ROT-avdrag på våra tjänster

Vi sätter kunden först

Trygghet med rätt kompetens

Vi är stolta över vårt arbete och över att kunna göra viktiga insatser med hjälp av vår kompetens och erfarenhet. Eftersom vår arbetsplats ofta är någons hem, är det viktigt för oss att visa respekt och lösa varje uppdrag så smidigt som möjligt.