Underhållsspolning

VAD INNEBÄR EN AVLOPPSRENSNING?

 

Stopp i avloppet är ett vanligt problem för fastighetsägare.

 

Akuta avloppsstopp, som inte åtgärdas korrekt, kan innebära stora kostnader för fastighetsägare. Avloppsjouren råder att man underhållsspolar innan det blir till ett akut uppdrag för oss, vi lämnar fast pris på normala avloppsstopp eller underhållsspolningar under ordinarie arbetstider. Underhållsspolar du vart tredje till femte år så löper du mycket mindre risk för översvämning eller akuta stopp som oftast inte sker under ordinarie arbetstider vilket betyder att det blir mycket dyrare för dig som kund i slutändan under våra jour tider.

AVLOPPSSTOPP AVLÄGSNAS MED HÖGTRYCK

Ett annat vanligt uppdrag är renspolning av igensatta avloppsledningar. Även här använder vi högtrycksspolning, vatten med högtryck, som avlägsnar avlagringar och andra hinder som orsakar stopp i avloppet. Arbetsmetoden bygger på en teknik som skonar miljön, eftersom ansvaret för vår miljö blir allt mer väsentligt. Miljöfrågorna uppmärksammas mer och mer och sätts i fokus inom såväl förebyggande verksamhet som vid insats och sanering.

OBS! Det är viktigt att tänka på att inte alla stopp går att lösa med högtrycksspolning/villaspolning i alla fall, men de flesta. Ibland så kan rötter ha letat sig in i ditt avlopp och då behöver du göra en så kallad mekanisk rörrensning även kallat fräsning. Läs mer

Vid akuta stopp i avloppet så var vänlig och ring på vårt jour nummer som är bemannad dygnet runt på 0760-800 800

Vid vanliga ärenden eller frågor så går det även bra att mejla vår kundservice på order@avloppsjouren.se

* För att få rotavdrag måste du som beställare vara ägare av fastigheten samt ange fastighetsbeteckning och ägares personnummer vid beställning. För mer information se www.skatteverket.se

NÅGRA FLER FRÅGOR?

99%

Är du fortfarande inte helt hundra på vad en avloppsrensning innebär? I så fall kontakta oss gärna längre ner på denna sida så svarar vi mer än gärna på alla dina frågor eller klicka på knappen nedanför för svaren på dem vanligaste frågorna.

Frågor & Svar

Kontakta Oss

Skicka E-Post Till Oss

Ditt Namn *

Din E-Post *

Ämne

Ditt Meddelande

Vid brådskande ärenden så var vänlig och ring in till oss på 0760-800 800 för att komma i kontakt med oss så fort som möjligt. Vi svarar vanligtvis kontaktformulär & e-post inom 24 timmar.

Jag förstår, mitt ärende är inte brådskande