Professionell Rörinspektion

Rörinspektion

VARFÖR GÖR MAN EN RÖRINSPEKTION?

Har du problem med återkommande stopp i avloppen kan en rörinspektion hjälpa dig att ta reda på varför. Det är också bra att då och då göra en besiktning av rörens skick även om inget akut har inträffat. Då hittas eventuella osynliga fel och man kan enkelt förebygga framtida skador. En inspektion kan även göras inför reparationer eller stambyten.

Vanliga fel på ledningar är skarvförskjutningar, synliga gummiringar, avlagringar, hål, sprickor, rötter, sättningar eller föremål i ledningarna.

Vid återkommande eller akuta stopp är den effektivaste och billigaste åt­gärden att filma rören för att loka­­­li­sera felet.
Därefter är det lätt att bestämma lämplig åtgärd för att lösa situa­tionen.

 

MER OM RÖRINSPEKTION

En rörinspektion är även bra att göra innan relining, som innebär att man ersätter gamla rör med nya utan att man behöver gräva upp dem. Då är en rörinspektion viktig så att vi kan säkerställa att allt är OK innan rören bytes.

Avloppsjouren har kameror som täcker rördimensioner från 30 till 250 mm.

I en del fall krävs rengöring/spolning av rören innan filmning sker. Kontakta oss för pris på rengöring i samband med inspektion.
Ni kan givetvis få resultatet av filmningen sparat på USB eller DvD. OBS detta måste dock bokas i förväg!

Avloppsjouren är auktoriserad Rörinspektör enligt STVF – Sveriges TV-inspektionsföretag.

stvf

NÅGRA FLER FRÅGOR?

99%

Är du fortfarande inte helt hundra på vad en rörinspektion innebär? I så fall kontakta oss gärna längre ner på denna sida så svarar vi mer än gärna på alla dina frågor eller klicka på knappen nedanför för svaren på de vanligaste frågorna.

Frågor & Svar

Kontakta Oss

Skicka E-Post Till Oss

Ditt Namn *

Din E-Post *

Ämne

Ditt Meddelande

Vid brådskande ärenden så var vänlig och ring in till oss på 0760-800 800 för att komma i kontakt med oss så fort som möjligt. Vi svarar vanligtvis kontaktformulär & e-post inom 24 timmar.

Jag förstår, mitt ärende är inte brådskande