Rörinspektion

– Besiktiga avloppsrören med en inspektionskamera

Vi utför en rörinspektion med inspektionskamera som ger dig status på hela ditt rörsystem i din fastighet. Genom en statusuppdatering av rören får du en total överblick både på skicket i nuläget samt i förebyggande fall där man i god tid kan agera på möjliga åtgärder och slippa onödiga kostnader som skenar iväg. Du slipper alltså obehagliga överraskningar i form av fuktskador och vattenskador, som i sin tur kan bli väldigt kostsamt om det inte uppmärksammas i tid.

Oavsett om du representerar en kommersiell verksamhet eller är villaägare, och vill ha en rörinspektion utförd så hjälper vid dig till bästa möjliga lösning.

Vi utför även ledningssökningar för att lokalisera och identifiera underjordiska rör, kablar och ledningar.

Dagtid

Behöver du hjälp dagtid?

Vi är bemannade från kl 08.00-16.00

Jourtid

Behöver du hjälp jourtid?

Kl 16.00-08.00

robot som filmar avlopp

Inspektion av avloppsledningar och brunnar

de flesta hus är en avloppsfilmning det enda sättet att ta reda på avloppets kondition och bedöma eventuella skador. Vi filmar avloppet med en specialkamera och bildmaterialet kan användas för att utvärdera behovet av rör renovering. På det sättet kan du förebygga eventuella problem i framtiden då garantier och försäkringar kanske inte längre gäller.

Om du ofta får stopp i avloppet, är det skäl att filma avloppet. Filmningen är också en väsentligt del av modern avloppsrenovering, eftersom ett filmat avloppsrör enkelt kan renoveras utan att riva i byggnadens konstruktioner.

Vi utför även besiktning av nedstigningsbrunnar. Utrustningen vi arbetar med har moderna färgkameror med vridbara objektiv och stark belysning för perfekt skärpa.

När behövs rörinspektion göras?

Du misstänker att avloppet inte är intakt eller när du känner en obehaglig lukt från avloppet. Det kan också vara bra att göra en rörinspektion om ditt hus är byggt före år 1975 eller när det lätt blir stopp i ditt avlopp.

Vad kostar det att filma avlopp?

PAKETPRIS – Vi erbjuder rörinspektion samband med bokning av underhållsspolning (rörspolning).

Hur går en rörinspektion till?

Vi bekantar oss med ditt avlopp
Innan vi dyker ner i avloppet med en kamera vill vi tillsammans med dig få en uppfattning om det nuvarande tillståndet. Vad det är för material på avloppen under golven och annan viktig information.

Se avloppet live
När vi har bekantat oss med avloppssystemet i ditt hus, filmar vi avloppen från en lämplig avlopps punkt. Du får samtidigt följa med arbetet och titta på skärmen som visar hur avloppet i ditt hem ser ut.

Sammanfattning på avloppets behov
Efter den ungefär en timme långa rörinspektionen, ger vi dig vår expertbedömning av avloppets skick. Du får veta hur hållbart avloppet är och om det finns ett behov för renovering. Detta är baserat på ålder, material och bild som visas av kameran.

Efter rörinspektion
Om det finns behov för en avloppsrenovering kommer vi att ge dig en tydlig offert på vårt arbete. Offerten är alltid kostnadsfri och med fast pris. Om offerten godkänns kommer vi snart med en stor paketbil in på din gård. Våra duktiga montörer kliver ut och ordnar nya avloppsrör i dina gamla, dvs genom relining.

Tjänster

Avloppsrensning

Avloppsspolning

Rörinspektion

Slamsugning

Relining

Taktvätt

Service 24h om dygnet

Alltid snabbt på plats

Fast pris på alla våra jobb

Kompetenta medarbetare

ROT-avdrag på våra tjänster

Vi sätter kunden först

Trygghet med rätt kompetens

Vi är stolta över vårt arbete och över att kunna göra viktiga insatser med hjälp av vår kompetens och erfarenhet. Eftersom vår arbetsplats ofta är någons hem, är det viktigt för oss att visa respekt och lösa varje uppdrag så smidigt som möjligt.