Om oss

Känn dig trygg med Avloppsjouren

I dag är Avloppsjouren en av de ledande entreprenörerna i Skåne. Vi är stolta över att vara en viktig del av samhällets infrastruktur och skapar trygghet med en välfungerande organisation av rutinerade operatörer, arbetsledare och säkerhetsrådgivare. Du kan alltid lita på att vi tar totalansvar och att vi har den rätta kompetensen både vid akuta avloppsstopp och långsiktigt underhållsarbete. Avloppsjouren är ett familjeägt företag som grundades på Österlen 2009 och som har växt stadigt till dagens dryga 30 medarbetare. Under de här åren har vi hunnit hjälpa 40.000 kunder och genomfört över 100.000 uppdrag, varav 30.000 villaspolningar. Bland våra kunder finns industrier, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare. Vårt hjärta klappar lite extra för ditt och alla andra kunders avlopp.

Några uppdragsgivare

Bland våra stora uppdragsgivare finns HelsingborgsHem, där vi sköter driften av avloppsnätet. Andra uppdragsgivare som vi hjälper med alla driftstörningar är bland andra Riksbyggen, LKF och EBO.

Service 24h om dygnet

Alltid snabbt på plats

Fast pris på alla våra jobb

Kompetenta medarbetare

ROT-avdrag på våra tjänster

Vi sätter kunden först

Trygghet med rätt kompetens

Vi är stolta över vårt arbete och över att kunna göra viktiga insatser med hjälp av vår kompetens och erfarenhet. Eftersom vår arbetsplats ofta är någons hem, är det viktigt för oss att visa respekt och lösa varje uppdrag så smidigt som möjligt.