Slamsugning

VARFÖR GÖR MAN EN SLAMSUGNING?

Akut- eller underhållstömning? Vi utför slamsugning i hela Skåne av allt från septiktankar till gamla trekammarbrunnar. Som företag, privatperson och bostadsrättsförening får ni alltid snabb och effektiv hjälp. För oss är inget jobb för stort eller litet. Vänta inte för länge, utan låt oss komma fram till en anpassad lösning efter era behov av slamsugning.

MER OM SLAMSUGNING

Våra fordon är utrustade och godkända för tömning och slamsugning av samtliga typer av brunnar och tankar. Vi slamsuger bl.a. dag- och spillvattenbrunnar, septiktankar, reningsverk med mera! Vi är redo för att hjälpa dig med dina slamsugningsbehov oavsett omfattning. Våra chaufförer är skickliga med dessa stora fordon och kommer oftast åt utan några större bekymmer på de flesta platser.

RÄTT FREKVENS PÅ EN SÅ KALLAD UNDERHÅLLSTÖMNING ÄR BRA FÖR DIG SOM KUND I LÄNGDEN.

Slipp onödiga akuta problem som översvämning genom att ungefär veta när du ska tömma din trekammarbrunn t.ex. Genom att vänta för länge mellan gångerna kan i värsta fall leda till stopp i avloppet i detta fall och för dig som kund i så fall onödiga extra utgifter då det lär bli jourtaxa, eftersom det oftast händer plötsligt och såklart på en helgdag på kvällen. Detta är dock inget problem och vi är redo att hjälpa till alla dagar, alla tider. För en bostadsrättsförening kan det här också betyda att vatten rinner ner i källaren eller till en hyresgäst. Med rätt frekvens vid slamtömning slipper ni också många andra problem.

NÅGRA FLER FRÅGOR?

99%

Är du fortfarande inte helt hundra på vad en slamsugning innebär? I så fall kontakta oss gärna längre ner på denna sida så svarar vi mer än gärna på alla dina frågor eller klicka på knappen nedanför för svaren på de vanligaste frågorna.

Frågor & Svar

Kontakta Oss

Skicka E-Post Till Oss

Ditt Namn *

Din E-Post *

Ämne

Ditt Meddelande

Vid brådskande ärenden så var vänlig och ring in till oss på 0760-800 800 för att komma i kontakt med oss så fort som möjligt. Vi svarar vanligtvis kontaktformulär & e-post inom 24 timmar.

Jag förstår, mitt ärende är inte brådskande