Tak & Fasad

– Rengöring av tak och fasad

Tak & Fasad

– Rengöring av tak och fasad

Öka livslängden på tak och fasad med en fackmannamässig rengöring. Oavsett om det är en industri- eller bostadsfastighet är skicket på tak och fasad avgörande för hela intrycket. Många års påverkan av avgaser, luftföroreningar, mossa, väder och vind kan ha satt sina spår. En regelbunden fackmannamässigt utförd rengöring lyfter intrycket och ökar också livslängden på ditt hus. Vi erbjuder rengöring av tak och fasad i vårt dotterbolag Takspolarna.

Takspolarna är ett dotterbolag till Avloppsjouren AB. De har ett nära samarbete med våra kunder; industrier, fas­tig­hetsbolag, bo­stadsrättsföreningar och villaägare. De arbetar över hela södra Sverige, med allt från som­marstugor till stora fastighets­komplex. Kvalitetsinriktning och miljötänkande är självklart för Takspolarna.

Dagtid

Behöver du hjälp dagtid? Vi är bemannde från kl 08.00-16.00

Jourtid

Behöver du hjälp jourtid? Kl 16.00-08.00

Tjänster

Rörrensning

Villaspolning

Rörinspektion

Slamsugning

Relining

Tak & fasad

Service 24h om dygnet

Alltid snabbt på plats

Fast pris på alla våra jobb

Kompetenta medarbetare

ROT-avdrag på våra tjänster

Vi sätter kunden först

Trygghet med rätt kompetens

Vi är stolta över vårt arbete och över att kunna göra viktiga insatser med hjälp av vår kompetens och erfarenhet. Eftersom vår arbetsplats ofta är någons hem, är det viktigt för oss att visa respekt och lösa varje uppdrag så smidigt som möjligt.