Underhållsspolning

Det samlas lätt mycket smuts, fettbeläggningar, hår och papper i avloppen. För att minska risken för stopp i avloppet utför vi underhållsspolning som återställer flödet i avloppssystemen.

Underhållsspolning av avlopp

För att bibehålla ett problemfritt avloppssystem är underhållsspolning av avlopp avgörande. Genom att regelbundet rengöra och spola rören förhindrar du blockeringar och förlänger livslängden på ditt avloppssystem. Vår professionella tjänst för underhållsspolning erbjuder en kostnadseffektiv lösning för att undvika dyra reparationer och oönskade avloppsstopp.

Förläng livslängden på ditt avlopp med underhållsspolning

Ge ditt avloppssystem den kärlek och vård det förtjänar genom att investera i vår underhållsspolning. Genom att regelbundet rengöra och spola dina avloppsrör kan du förlänga deras livslängd och undvika dyra och besvärliga avloppsstopp. Boka vår professionella tjänst för en problemfri avloppshantering.

 

Säkerställ en smidig avloppshantering med vår underhållsspolning

Glöm trassel och hinder i ditt avloppssystem! Vår underhållsspolningstjänst garanterar en smidig avloppshantering genom att rengöra och spola bort blockeringar och föroreningar. Få fred i sinnet och en friktionsfri avloppsfunktion genom att boka vår professionella underhållsspolning idag.

 

Ett steg före med vår förebyggande underhållsspolning

Var proaktiv och förebygg avloppsstopp innan de ens uppstår med vår förebyggande underhållsspolning. Vårt erfarna team rengör och spolar dina avloppsrör noggrant för att eliminera potentiella hinder och säkerställa en oavbruten avloppsfunktion. Investera i vår tjänst för att undvika överraskningar och bevara ditt avloppssystemets välmående.

 

Dagtid

Behöver du hjälp dagtid?

Vi är bemannade från kl 08.00-16.00

Jourtid

Behöver du hjälp jourtid?

Kl 16.00-08.00

Vanliga frågor & svar om underhållsspolning

Hur ofta bör jag utföra underhållsspolning av mitt avloppssystem?

Det rekommenderas att utföra underhållsspolning av avloppssystemet minst en gång om året för att förebygga blockeringar och hålla rören i gott skick. I vissa fall kan det vara nödvändigt att utföra spolningen oftare, särskilt om du har ett äldre avloppssystem eller om det finns högre risk för föroreningar, till exempel i kommersiella eller restaurangmiljöer.

Är underhållsspolning av avloppet kostsamt?

Kostnaden för underhållsspolning av avloppet varierar beroende på faktorer som systemets storlek, komplexitet och eventuella befintliga problem. I allmänhet är underhållsspolning en kostnadseffektiv åtgärd jämfört med att behöva hantera akuta avloppsstopp eller dyra reparationer. Det är bäst att kontakta en professionell spolningstjänst för att få en korrekt bedömning av kostnaden baserat på ditt specifika avloppssystemets behov.

Tjänster

Avloppsrensning

Avloppsspolning

Rörinspektion

Slamsugning

Relining

Taktvätt

Service 24h om dygnet

Alltid snabbt på plats

Fast pris på alla våra jobb

Kompetenta medarbetare

ROT-avdrag på våra tjänster

Vi sätter kunden först

Trygghet med rätt kompetens

Vi är stolta över vårt arbete och över att kunna göra viktiga insatser med hjälp av vår kompetens och erfarenhet. Eftersom vår arbetsplats ofta är någons hem, är det viktigt för oss att visa respekt och lösa varje uppdrag så smidigt som möjligt.