Högtrycksspolning

Få ditt avloppssystem att flöda fritt igen med högtrycksspolning! Ta kontakt idag och njut av ett problemfritt avlopp.

Vad är högtrycksspolning?

Högtrycksspolning för avloppet är en specifik metod som används för att rengöra och lösa upp blockeringar i avloppssystemet. Med hjälp av en specialiserad utrustning sprutas vattnet ut med högt tryck in i avloppsrören. Detta höga tryck av vattenstrålen bidrar till att lösa upp och spola bort fettavlagringar, sediment, hår, papper och andra oönskade material som kan orsaka blockeringar.

 

Varför ska man utföra högtrycksspolning?

Högtrycksspolning är en viktig åtgärd för att säkerställa en optimal avloppsfunktion, förebygga framtida problem och spara pengar på lång sikt. Högtrycksspolning är en effektiv och snabb metod för att återställa avloppets normala flöde och förhindra framtida problem. Genom att använda rätt tryck och specialtillbehör kan högtrycksspolning anpassas efter olika typer av avloppssystem och blockeringar för att säkerställa en grundlig rengöring och optimal avloppsfunktion.

 

Högtrycksspolning förebygger stopp

Dessutom hjälper högtrycksspolning till att förebygga framtida problem. Genom att rengöra avloppsrören ordentligt minskar risken för att nya blockeringar ska bildas. Detta bidrar till att upprätthålla en smidig avloppshantering och förhindrar eventuella översvämningar eller avloppsstopp i framtiden.

Genom att regelbundet utföra högtrycksspolning kan man även förlänga livslängden på avloppssystemet och undvika kostsamma reparationer. Det är en kostnadseffektiv investering för att upprätthålla ett välfungerande och problemfritt avloppssystem.

 

Dagtid

Behöver du hjälp dagtid?

Vi är bemannade från kl 08.00-16.00

Jourtid

Behöver du hjälp jourtid?

Kl 16.00-08.00

Tjänster

Avloppsrensning

Avloppsspolning

Rörinspektion

Slamsugning

Relining

Tak & fasad

Service 24h om dygnet

Alltid snabbt på plats

Fast pris på alla våra jobb

Kompetenta medarbetare

ROT-avdrag på våra tjänster

Vi sätter kunden först

Trygghet med rätt kompetens

Vi är stolta över vårt arbete och över att kunna göra viktiga insatser med hjälp av vår kompetens och erfarenhet. Eftersom vår arbetsplats ofta är någons hem, är det viktigt för oss att visa respekt och lösa varje uppdrag så smidigt som möjligt.