Spolbil Landskrona

Våra tjänster omfattar både snabbt ingripande vid nödsituationer och regelbunden avloppsspolning i hela Landskrona området.

Spola avlopp med spolbil

Avloppsproblem kan bli kostsamma och medföra allvarliga konsekvenser såsom översvämningar och skador på egendom. I Landskrona utför vi avloppsspolning med våra spolbilar, vilket fungerar som både en förebyggande åtgärd och en räddningsinsats vid akuta stopp.

Avloppsspolning med våra spolbilar i Landskrona är den mest effektiva och skonsamma metoden för att rengöra och underhålla avloppssystem. Den effektiva spolningen tar bort inte bara stopp utan också eventuella beläggningar och avlagringar, vilket säkerställer att avloppet fungerar som det ska.

Boka Spolbil i Landskrona!

Dagtid

Behöver du hjälp dagtid?

Vi är bemannade från kl 08.00-16.00

Jourtid

Behöver du hjälp jourtid?

Kl 16.00-08.00

Vad orsakar ett stopp?

Den vanligaste orsaken till stopp i avlopp är avfall från människan. I hushållet är det fett, matrester och andra föroreningar från diskbänken och överskott av fett samt annat från diskmaskinen som är de största bovarna i köket.

I badrummet är det oftast hår, såväl som rester från tvättmaskinen, som är de främsta anledningarna till stopp i avloppet. Överdriven användning av schampo och tvål för hår eller kroppstvätt kan också skapa problem.

Användning av mycket av toalettpapper liksom den klassiska dödsdomen med en begagnad sanitets servett som spolas ned i toaletten eller till och med en blöja. Dessa är typiska orsaker till att det blir stopp i toaletten.

Tjänster

Avloppsrensning

Avloppsspolning

Rörinspektion

Slamsugning

Relining

Tak & fasad

Service 24h om dygnet

Alltid snabbt på plats

Fast pris på alla våra jobb

Kompetenta medarbetare

ROT-avdrag på våra tjänster

Vi sätter kunden först

Trygghet med rätt kompetens

Vi är stolta över vårt arbete och över att kunna göra viktiga insatser med hjälp av vår kompetens och erfarenhet. Eftersom vår arbetsplats ofta är någons hem, är det viktigt för oss att visa respekt och lösa varje uppdrag så smidigt som möjligt.