Taktvätt i Malmö  

Förläng livslängden på ditt tak med en professionell taktvätt.

Välkommen till din expert på taktvätt i Malmö! Vi erbjuder taktvätt för både privatpersoner och företag i Malmö och omgivande områden. Med en professionell taktvätt får ditt tak ett nytt fräscht utseende och ett förlängt liv. 

Varför behöver taket tvättas?

Att regelbundet genomföra en taktvätt är avgörande för att bevara ditt taks funktion och utseende. Det finns många fördelar med vår tjänst för taktvätt i Malmö, här är några av dem:

Förbättrar utseendet: Avlägsnar smuts, mossa, alger och andra föroreningar som påverkar takets utseende.
Förlänger takets livslängd: Förhindrar skador och förslitningar genom att hålla takmaterialet rent och intakt.
Ökar värdet på fastigheten: Ett rent och välskött tak höjer fastighetens totala värde och attraktionskraft.
Förebygger dyra reparationer: Regelbunden taktvätt minimerar risken för kostsamma reparationer och underhåll.

Kontakta oss

Vår taktvätt i fyra steg

Vi använder oss av moderna metoder och miljövänliga produkter för att säkerställa en säker och effektiv taktvätt i Malmö. Beroende på dina önskemål och takets behov kan processen se olika ut, men en full taktvätt inkluderar:

  1. Inspektion: Vi börjar med en noggrann inspektion av ditt tak för att identifiera specifika behov och problemområden.
  2. Förbehandling: Applicering av specialiserade rengöringsmedel som bryter ner smuts och biologisk tillväxt.
  3. Högtryckstvätt: Skonsam högtryckstvätt som effektivt tar bort alla oönskade föroreningar utan att skada takmaterialet.
  4. Efterbehandling: Vi avslutar med en skyddande beläggning som förhindrar ny påväxt och förlänger resultatet av vår taktvätt.

Vanliga frågor och svar om taktvätt: 

 

Är det farligt med mossa på taket?

Mossa på taket kan vara skadligt av flera skäl. Dels håller den kvar fukt, vilket kan leda till att takmaterialet försämras snabbare och blir sprött. Mossan kan även blockera avrinningen av regnvatten, vilket kan leda till vattenansamlingar och potentiella läckor. Utöver de funktionella problemen kan mossa göra att taket ser ovårdat ut, vilket kan minska fastighetens värde.

Vad kostar en taktvätt?

Kostnaden för en taktvätt varierar beroende på flera faktorer. Takets storlek är en avgörande faktor; större tak kräver mer tid och arbete, vilket ökar kostnaden. Takets lutning och svårighetsgrad spelar också in, där tak med brant lutning eller svåråtkomliga områden kan vara dyrare att rengöra. Typen av smuts och påväxt påverkar också priset, eftersom mycket mossa, alger eller annan envis smuts kan kräva mer arbete och specialprodukter. För att kunna ge ett exakt pris erbjuder vi därför kostnadsfria konsultationer och lämnar därefter offert. 

Hur lång tid tar en taktvätt?

Själva rengöringen och behandlingen av ditt tak tar vanligtvis bara några timmar, beroende på takets typ och storlek såklart.

Kontakta oss för taktvätt i Malmö

Med vår expertis och engagemang för kvalitet är vi ditt bästa val för taktvätt i Malmö. Låt oss ta hand om ditt tak så att du kan njuta av ett rent och fräscht hem eller arbetsplats. För en pålitlig och professionell taktvätt i Malmö, tveka inte att kontakta oss. Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer och offertförslag. Låt oss hjälpa dig att återställa och skydda ditt tak.

Tjänster

Avloppsrensning

Avloppsspolning

Rörinspektion

Slamsugning

Relining

Taktvätt

Service 24h om dygnet

Alltid snabbt på plats

Fast pris på alla våra jobb

Kompetenta medarbetare

ROT-avdrag på våra tjänster

Vi sätter kunden först

Trygghet med rätt kompetens

Vi är stolta över vårt arbete och över att kunna göra viktiga insatser med hjälp av vår kompetens och erfarenhet. Eftersom vår arbetsplats ofta är någons hem, är det viktigt för oss att visa respekt och lösa varje uppdrag så smidigt som möjligt.