Avloppsspolning Kristianstad

Vi på Avloppsjouren erbjuder avloppsspolning i hela Kristianstad. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi är specialister inom avloppstjänster och erbjuder effektiva lösningar för att hålla dina avlopp i toppskick.

Spola avlopp i Kristianstad

Oavsett var i Kristianstad du behöver vår hjälp, kan du vara trygg med att vi snabbt står till tjänst för att lösa dina avloppsproblem. Trots att vårt ursprung är i Hörby, sträcker vi oss över hela Kristianstad med omnejd för att erbjuda våra avloppsspolningstjänster.

Vi strävar alltid efter att tillhandahålla avloppsspolning av högsta kvalitet till förmånliga priser. Ditt förtroende är av yttersta vikt för oss, och vi engagerar oss helhjärtat för att professionellt och pålitligt lösa dina avloppsutmaningar.

Andra avloppstjänster i Kristianstad:

Oavsett om du står inför ett akut avloppsproblem eller vill förebygga framtida blockeringar, är vi din pålitliga partner för avloppsspolning i Kristianstad. Lita på vårt erfarna team för professionella lösningar.

Boka avloppsspolning i Kristianstad!

Dagtid

Behöver du hjälp dagtid?

Vi är bemannade från kl 08.00-16.00

Jourtid

Behöver du hjälp jourtid?

Kl 16.00-08.00

Snabbguide till avloppsspolning
– så här går det till:

Tvättstuga: Golvbrunn och eventuellt vask spolas. Kontroll och eventuellt byte av trasigt vattenlås.
Badrum: Golvbrunn och eventuellt vask spolas. Kontroll och eventuellt byte av trasigt vattenlås.
Kök: Avloppet under vasken spolas. Det underlättar om utrymmet är tomt när vi kommer.
Grenledningar: Alla rör ut till huvudledningen spolas.
Huvudledning: Stående och liggande stammar spolas.

Vanliga frågor & svar om avloppsspolning

Avloppsspolning hur ofta?

Vår rekommendation är att de flesta avlopp normalt sett bör rensas genom underhållsspolning vart femte år. I vissa fall kan det krävas underhåll så ofta som vart tredje år beroende på stick ledningarnas längd, fall, ålder och de boendes vanor.

Hur går en avloppsspolning till?

Det vanligaste sättet är att använda sig av högtrycksspolning, det vill säga att man använder vatten, antingen varmt eller kallt, som spolas ned i avloppsledningar med ett mycket högt tryck med avsikt att återställa avloppets normala funktion. Vattentrycket ”spolar” bort sådant som förhindrar normalt flöde.

Hur lång tid tar det att spola ett avlopp?

Hur lång tid en avloppsspolning tar beror på typ av fastighet.
Lägenhet: 30 min – 1h
Radhus: 1 – 2h
Villa: 1 – 2h
Värt att veta är att avlopp och vatten inte behöver stängas av under en stamspolning.

Vad orsakar ett stopp?

Den vanligaste orsaken till stopp i avlopp är avfall från människan. I hushållet är det fett, matrester och andra föroreningar från diskbänken och överskott av fett samt annat från diskmaskinen som är de största bovarna i köket.

I badrummet är det oftast hår, såväl som rester från tvättmaskinen, som är de främsta anledningarna till stopp i avloppet. Överdriven användning av schampo och tvål för hår eller kroppstvätt kan också skapa problem.

Användning av mycket av toalettpapper liksom den klassiska dödsdomen med en begagnad sanitets servett som spolas ned i toaletten eller till och med en blöja. Dessa är typiska orsaker till att det blir stopp i toaletten.

Tjänster

Avloppsrensning

Avloppsspolning

Rörinspektion

Slamsugning

Relining

Tak & fasad

Service 24h om dygnet

Alltid snabbt på plats

Fast pris på alla våra jobb

Kompetenta medarbetare

ROT-avdrag på våra tjänster

Vi sätter kunden först

Trygghet med rätt kompetens

Vi är stolta över vårt arbete och över att kunna göra viktiga insatser med hjälp av vår kompetens och erfarenhet. Eftersom vår arbetsplats ofta är någons hem, är det viktigt för oss att visa respekt och lösa varje uppdrag så smidigt som möjligt.