Spolbil Malmö

Vi på Avloppsjouren är alltid redo att rycka ut med vår spolbil i Malmö. Har du ett akut stopp i avloppet, är vi snabbt på plats med vår spolbil för att rädda ditt avlopp.

Dagtid

Behöver du hjälp dagtid?

Vi är bemannade från kl 08.00-16.00

Jourtid

Behöver du hjälp jourtid?

Kl 16.00-08.00

Vår spolbil löser ditt stopp i avloppet

Vi förstår att avloppsproblem kan vara akuta, därför är vi redo att hjälpa dig snabbt och effektivt. Våra spolbilar är utrustade med den senaste tekniken, vilket gör oss kapabla att spola och reparera avloppssystem smidigt och säkert.

Med lång erfarenhet har vi den kompetens och kunskap som krävs för att hantera olika stopp i avloppet.
Vår spolbil i Malmö är tillgänglig dygnet runt!

Några av våra spoltjänster

Så fungerar vår spolbil i Malmö

När det kommer till avloppsspolning med en spolbil, är processen både effektiv och skonsam mot dina avloppsrör. Här är hur det går till:

1. Högtrycksspolning med varmt vatten: Avloppsspolningen utförs med hjälp av högt tryck och varmt vatten som levereras från spolbilen genom en flexibel slang med roterande munstycken. Denna kraftfulla metod är utformad för att avlägsna avlagringar, fett och smuts som kan ha byggts upp i dina avloppsrör över tiden.

2. Återställer normalt flöde: Genom att använda högtrycksspolning kan avloppsspolningen rengöra rören på ett sätt som återställer deras normala flöde. Detta är avgörande för att säkerställa att avloppssystemet fungerar problemfritt och undvika stopp.

Planerad avloppsspolning med spolbil

För att förebygga dyra akuta avloppsstopp och vattenskador erbjuder vi planerad avloppsspolning med spolbil i Malmö. Genom regelbunden avloppsspolning kan vi förhindra att rören täpps igen av avlagringar, fett och rost. Dessutom hjälper det oss att upptäcka potentiella problem i tid, vilket kan åtgärdas innan de eskalerar till akuta situationer.

Oavsett orsaken till ditt avloppsstopp, vare sig det är avlagringar, fett eller främmande föremål i rören, är våra erfarna rörmokare med spolbil redo att hjälpa dig.

 

Kontakta Spolbil Malmö för snabb och pålitlig hjälp vid akuta avloppsstopp!

Vad orsakar ett stopp?

Den vanligaste orsaken till stopp i avlopp är avfall från människan. I hushållet är det fett, matrester och andra föroreningar från diskbänken och överskott av fett samt annat från diskmaskinen som är de största bovarna i köket.

I badrummet är det oftast hår, såväl som rester från tvättmaskinen, som är de främsta anledningarna till stopp i avloppet. Överdriven användning av schampo och tvål för hår eller kroppstvätt kan också skapa problem.

Användning av mycket av toalettpapper liksom den klassiska dödsdomen med en begagnad sanitets servett som spolas ned i toaletten eller till och med en blöja. Dessa är typiska orsaker till att det blir stopp i toaletten.

Tjänster

Avloppsrensning

Avloppsspolning

Rörinspektion

Slamsugning

Relining

Tak & fasad

Service 24h om dygnet

Alltid snabbt på plats

Fast pris på alla våra jobb

Kompetenta medarbetare

ROT-avdrag på våra tjänster

Vi sätter kunden först

Trygghet med rätt kompetens

Vi är stolta över vårt arbete och över att kunna göra viktiga insatser med hjälp av vår kompetens och erfarenhet. Eftersom vår arbetsplats ofta är någons hem, är det viktigt för oss att visa respekt och lösa varje uppdrag så smidigt som möjligt.